Reklamebyrået Pol deler nyheten om ansettelsene av Ine Mæland, Anya Boyd Heen og Ole-Jacob Steen-Hansen i en pressemelding. Nyansettelsene skal gi Pol et kreativt løft i digitale kanaler.

- Vi skal vi ta enda mer av den sterke Pol-kreativiteten inn i de digitale og sosiale kanalene. Vi skal gjøre sosiale medier på Pol-måten, sier Pols byråsjef Kjetil Botten Skogly i meldingen.

De tre kommer fra ulike deler av bransjen og fra så ulike selskaper som Statnett, Fremantle og NRK.

- Data dominerer i moderne kommunikasjon og markedsføring. Vi pusher det som flyr i sosiale medier, og med økte visningstall får vi mer data og det vi mener er stadig mer treffsikre budskap. Men hva er det vi virkelig husker av det som flyr forbi oss i sosiale medier? Det er gjerne den raske, kreative reaksjonen og den ekstreme målgruppetilpasningen av selve ideen, sier Ine Mæland, som blir Pols nye seniorrådgiver på innholdsstrategi. 

Hun kommer fra stillingen som leder for digital kommunikasjon, internkommunikasjon og employer branding i Statnett SF. Hun har tidligere hatt rollen som sjef for sosiale medier og som kommunikasjonsrådgiver for statsminister Erna Solberg og Høyres stortingsgruppe. Mæland har også bakgrunn fra DNB, hvor hun blant annet var redaktør for dnb.no. 

- Noen av de mest spennende ansettelsene
Anya Boyd Heen og Ole-Jacob Steen-Hansen skal jobbe som sosiale medier-kreatør i Pol. Boyd Heen kommer fra NRK hvor hun har jobbet som sosiale medier-ansvarlig, nettprodusent og regi-assistent for blant annet «Blank», «17» og «19». Hun har også tilsvarende erfaring fra Feelgood og Discovery, hvor hun blant annet har jobbet med «Praktisk info med Jon Almaas» og «Sånn er Norge». 

Steen-Hansen har fem års fartstid som kreatør og sosiale medier- ansvarlig i produksjonsselskapet Fremantle, hvor han har jobbet med utvikling og produksjon av digitale prosjekter. Han har også jobbet med TV-konsepter som «Exit», «Maskorama», «Idol» og «Norske Talenter».

- Dette er noen av de mest spennende ansettelsene vi har gjort på lenge. Vi har bevisst gått utenfor vår egen bransje nettopp med tanke på å få nye vinklinger og erfaringer innenfor kreativitet og strategi og vi er sikre på at Ine, Anya og Ole-Jacob vil bli høyt verdsatte ressurser både for kundene våre og for den videre utviklingen av byrået, sier Pols byråsjef Kjetil Botten Skogly.

- Vi skal vokse
Ifølge Botten Skogly er kreativitet, innsikt og strategi viktigere enn noensinne, og brukes på flere måter enn for bare få år siden. Byrålederen sier at dette en naturlig del av Pols vekst-strategi fremover. 

- Vi skal vokse og utvikle oss i takt med kundene våre og er helt sikre på at kreativitet koblet med forretningsforståelse og innsikt er nøkkelfaktorer for merkevarers suksess også fremover, sier han.