Guro Holmene var med å starte Side2 og har bakgrunn som journalist og vaktsjef i Nettavisen.

Nå blir hun kommersiell innholdssjef i Nettavisens avdeling for innovasjon og forretningsutvikling.

- Vi ønsket å styrke laget vårt etter tidenes beste år i 2020 med over 50 prosent vekst, og vi stilte kikkersiktet inn på en person vi visste kunne styrke oss. Det var derfor veldig positivt da Guro svarte ja til å gjøre oss enda bedre. Hennes bakgrunn, og faglige styrke vil heve oss. I tillegg til at vi vet hvor bra hun passer inn i miljøet vårt. Litt slik som på overgangsmarkedet i fotball var det en spiller vi mente var riktig, og når hun sa ja ble det full jubel på vår fredagsquiz, sier direktør for innovasjon, Pål Nisja-Wilhelmsen i en pressemelding.

Guro Holmene begynte som innholdsprodusent og prosjektleder i Schibsted i 2017, men nå er hun klar for å vende tilbake til gamle kollegaer.

- Det er selvsagt vemodig å forlate et så proft innholdsbyrå, men da muligheten i Nettavisen/Amedia dukket opp, så føles det helt riktig med nye og kreative utfordringer, sier hun.

Avdelingen for innovasjon og forretningsutvikling i Nettavisen teller 12 ansatte og de har ansvaret for nyutvikling i Nettavisen, inkludert plussproduktet, podkast og en ny nettbutikk som ble lansert i mars 2020.

Jeg er imponert over veksten til Nettavisen de siste årene, og alle nye prosjekter og tjenester som skapes. Å være en del av dette, og avdeling for innovasjon og forretningsutvikling, skal bli utrolig spennende - og blokka er allerede full av ideer som jeg skal ta med inn i den nye stillingen, sier Holmene.