Det nærmer seg vår og ny elsparkesykkel-sesong. En av markedets største aktører, Tier, gjør seg klar med ny Public Policy Manager i Norge og Norden.

Det er Julia Sandstø som har fått jobben. Hun har lang fartstid i KrF som blant annet ungdomspolitiker, fylkesleder for Akershus og som kommunestyrerepresentant i Vestby kommune. Nå har hun meldt overgang til Høyre hvor hun er aktiv i Oslo-politikken. Hun har også jobbet som prosjektkoordinator i Gambit Hill+Knowlton Strategies.

- Norge er ledende når det kommer til mikromobilitet, men bransjen vår er fortsatt ganske ung og vi jobber derfor med å finne de beste løsningene for mikromobilitet i Norge sammen med organisasjoner og offentlige beslutningstagere. Vi er veldig fornøyde med å få med Julia på laget. Hun har en bred og unik erfaring som vil styrke oss på flere områder, sier Tiers norgessjef Lars Christian Grødem-Olsen i en pressemelding.

Tier Mobility ble grunnlagt i 2018 og er i dag til stede i over 90 byer verden rundt, inkludert Oslo, Bærum, Stavanger, Trondheim, Drammen, Lillestrøm og Namsos.

- Vi valgte å ansette Julia på grunn av hennes lange erfaring med politiske prosesser og tidligere arbeid for forandring, både på nasjonalt og lokalt nivå. Med Julia ombord styrker vi forutsetningene for å bli en naturlig partner for myndigheter, beslutningstakere og kollektivtransport, slik at vi sammen kan gjøre det så enkelt som mulig for innbyggerne å reise grønt fra dør til dør og bidra til at byene når sine klimamål, sier Grødem-Olsen. 

Sandstø hadde sin første arbeidsdag i Tier mandag 1. mars. Hun sier i meldingen at hun gleder seg til å komme i gang.

- Tier ønsker å forsterke sin rolle som pådriver for bærekraftige byer - og det gjør dette til en svært spennende mulighet. Jeg er imponert over menneskene jeg har møtt i selskapet, og gleder meg til å bli en del av en så rasktvoksende og lovende bransje, sier Sandstø.