Line Lian Mjell er ansatt som konserndirektør marked (CMO) i Selvaag Bolig. Hun kommer fra stillingen som Director of Customer Marketing & Products i alarmseselskapet Verisure Norge.

Mjell er født i 1984 og begynte sin karriere som konsulent i McKinsey i 2010. I 2016 startet hun i Verisure Norge der hun har hatt stillingene Head of Strategy, Finance Director og nå sist Director of Customer Marketing & Products. 

Som konserndirektør marked får Mjell det overordnede ansvaret for å lede selskapets markedsavdeling og kundesenter.

– Vi er veldig fornøyde med å få Mjell med i lederteamet i Selvaag Bolig. Hun har bred erfaring og kompetanse innen finans og markedsføring som vil bidra til at vi kan videreutvikle og styrke Selvaag Boligs posisjon og markedsarbeid, sier administrerende direktør Sverre Molvik.

Mjell tiltrer 9. august 2021.