DNB styrker kommunikasjonsteamet med to nyansettelser. Stål Ulvin Garberg blir ny kommunikasjonsrådgiver og Edvard Arntzen Karijord blir ny videojournalist.

- Kundene våre har endret brukermønster. De er sjelden i bankfilialer, og møter oss nå oftere i digitale flater. Det stiller enda større krav til god kommunikasjon, både i media og våre egne kanaler. Derfor er vi glad for å få på plass to dyktige kollegaer med solid bakgrunn og unik kompetanse som vil bidra til å løfte oss, sier kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen.

DNB har de siste årene bygget opp en egen redaksjon som produserer kommersielt innhold for DNB Nyheter. Der er video et viktig virkemiddel, forteller Hansen.

- Vi legger bak oss et ekstremår, og aldri har det vært større etterspørsel etter økonomisk innsikt og analyser om økonomi. I løpet av det siste året har vi fått inn enormt mange mediehenvendelser. Vi har også økt produksjonen av eget innhold betydelig. Derfor har vi sett et behov for å få inn nye ressurser i teamet.

Stål Ulvin Garberg kommer fra stillingen som seniorrådgiver i PR-byrået Corporate Communications, og har også bakgrunn fra MSL Group. Han er siviløkonom fra NHH og journalist fra journalisthøyskolen i Oslo.

- Jeg har i mange år fulgt DNB fra utsiden og er imponert av det faglige nivået og hva kommunikasjonsavdelingen har fått til. DNB er utvilsomt en av de mest spennende plassene å være hvis du vil jobbe med kommunikasjonsfaget og finans, sier Garberg.

Edvard Arntzen Karijord er ansatt som ny videojournalist og innholdsprodusent i kommunikasjonsavdelingen i DNB. Han har flere års erfaring som frilanser, der han blant annet jobbet for selskaper som NRK, Monster og Maipo Film. Siden høsten 2018 har han jobbet som regissør på heltid i Monster Entertainment.

Karijord er allerede i gang med produksjon av innhold til den digitale satsningen DNB Invest.

- Potensialet for å bruke video for å forsterke kommunikasjonen er enormt, og DNB er en av bedriftene som har ledet vei i bruken av innholdskommunikasjon. Banken satser tungt på bruk av visuelle virkemiddel og har nylig investert i et nytt studio for innspilling av video og podcast. Jeg ser fram til å være med på å videreutvikle satsningen på video og bidra i store produksjoner som er planlagt fremover, sier Karijord.