Det Ålesund-baserte designstudioet Elle Melle er i utvikling og har ansatt Karina Torbett som ny innholdsrådgiver. Torbett kommer fra stillingen som innholdsprodusent i Sorentio, og har utdannelse innen kunst og kreativ ledelse, og tidligere erfaring fra kommunikasjon, salg og rekruttering.

- Vi opplever økt interesse for tjenestene våre, og ser et stort potensial når det kommer til historiefortelling. Karina vil jobbe med å bidra til at kundene våre utvikler sine merkevarer gjennom engasjerende innhold i riktige kanaler. Hun er en faglig sterk rådgiver med mye positiv energi, og passer perfekt her hos oss – både sosialt og profesjonelt, sier byråleder Solveig Drøpping.

– I Elle Melle skal jeg hjelpe kundene å nå ut med sine merkevarer på best mulig måte og jeg ser frem til å bidra til at kundene når nye høyder, sier Torbett.

Torbett vil arbeide med blant annet strategisk kommunikasjon, innholdsstrategier og rådgiving.

-  Jeg har beundret Elle Melle lenge, og føler meg heldig som skal få jobbe sammen med en så dyktig, kreativ og inspirerende gjeng, sier hun.

Karina Torbett starter i Elle Melle 1. april.