Etter 15 år i Bergen er Brandity-partnerne Ina Stølen og Andy Scisco klare for å utvide teamet og geografisk rekkevidde. 

- Vi har allerede mange spennende kunder i Oslo, og liker ambisjonsnivået og energien i hovedstadens næringsliv. Tanken om å starte kontor i Oslo har vært der en stund, men det var først da Roar Teige ringte og ville jobbe med oss at vi bestemte oss for å gripe sjansen, sier daglig leder i Brandity, Ina Stølen.

Brandity beskriver seg selv som et innsikts- og strategibyrå som hjelper «fremadskuende merkevarer å forstå hvordan de passer inn i menneskers liv og blir mer verdifulle».

Roar Teige blir selskapets tredje ansatte. Han tar med seg 18 års erfaring fra Norstat inn i jobben som leder for Branditys Oslo-avdeling. Der har han jobbet med merkevarer som NRK, VG, Radio Norge, Finn.no og Helsedirektoratet.

- Jeg har kjent til Brandity i mange år, og syns de har en unik og spennende metodikk som appellerer til meg. I tillegg er de uredde i møte med kunder, og klarer å forklare ting nøyaktig som de er basert på god innsikt som er en utrolig verdifull kompetanse, sier Teige. 

Koronapandemien skremmer ikke Brandity-partnerne fra å satse i en ny by.

- Mange tenker kanskje at det er uklokt å satse fra hjemmekontortilværelsen, men vi tenker at nettopp dette er tiden for å utforske nye muligheter. Vi hadde en formidabel vekst i 2020 til tross for at man fryktet det verste. Vi hadde blant annet et spennende prosjekt med å utvikle Masterplan for det Nye akvariet i Bergen, sier Stølen.

Brandity hadde en omsetning på 6,5 millioner kroner i 2020. Det utgjør en vekst på 40 prosent fra året før. Foreløpig resultat er på 1,2 millioner kroner.