Elkjøp Nordic har ansatt Anna Pradzynska og Julia Paulsen i to nyopprettede stillinger i konsernet, som står midt i en omorganisering skal gjøre dem «enda bedre til å gripe muligheter fra nye trender, teknologi og kundebehov».

Anna Pradzynska skal lede den nye avdelingen for Brand & Marketing, mens Paulsen blir E-commerce Director i Elkjøp Nordic.

- De er begge meget spennende profiler som vil tilføre Elkjøp noe nytt. Anna har solid, internasjonal erfaring i å bygge og forvalte sterke merkevarer. Det samme har Julia innen digital markedsføring og e-com. Deres kompetanse blir svært verdifull for hele konsernet, sier Morten Syversen, Chief Brand & Digital Officer i Elkjøp Nordic.

Anna Pradzynska har vært markedsdirektør i Canal Digital siden 2018, og rakk å være med på sammenslåingen med Viasat, før hun forlot det nye selskapet Allente i desember i fjor.

Hun har tidligere vært global markedsdirektør i barnemøbelprodusenten Stokke, og har også erfaring fra Lego og Unilever.

I Elkjøp Nordic får hun ansvaret for konsernets merkevare- og markedsføringsstrategi.

 - Jeg gleder meg til å bli en del av teamet i Elkjøp Nordic. Kundeatferd har endret seg ganske dramatisk det siste året, og mange merkevarer har omfavnet de nye mulighetene - Elkjøp inkludert. Merkevarer og virksomheter må være smidige og bruke kraften i å jobbe som ett team, med fokus på å skape verdi formedarbeidere, kunder, partnere og samfunnet som helhet. Å få gjøre dette som en del av Elkjøp-teamet blir svært en inspirerende og motiverende for meg, sier Pradzynska.

Julia Paulsen blir Elkjøp Nordics nye E-commerce Director og skal være med på å videreutvikle Elkjøps nettbutikker.

- Datadrevet innsikt er avgjørende for å treffe kundenes digitale behov. I Elkjøp er jeg sikkert på at vi sammen skal klare dette. Jeg ser frem til å utvikle et selskap for fremtiden sammen med fantastiske kollegaer, og gleder meg til å bli en del av Elkjøp-familien, sier hun.

Paulsen har tidligere jobbet som nordisk Brand Manager i netthandelsgiganten Zalando, med digital markedsføring og ecommerce i Telenor og DNB, og kommer senest fra stillingen som leder for Marketing and Digital Sales i Aprila Bank.