PR-byrået Teige Goodchild så dagens lys i september 2019, da de to tidligere JCPR-kollegaene Rebecca Goodchild og Henrik Juel Teige fant sammen igjen.

Selv om oppstartsåtet naturlig nok ikke ble helt som duoen hadde sett for seg, starter de 2021 med god fart og nye ambisjoner.

- Vi er godt fornøyde med året totalt sett. Nedstengingen var tøff for oss, som for alle andre, men høsten ble veldig bra og vi er nå godt rustet for vekst, sier daglig leder Rebecca Goodchild.

Nå har de ansatt Jennifer Bråthen som ny rådgiver. Hun har fem års bakgrunn som journalist i VG og kommer sist fra en stilling som informasjonssjef i Visit Denmark.

- Jeg har lenge tenkt at det hadde vært spennende å prøve meg på byråsiden av PR-bransjen, og ble veldig inspirert av Teige Goodchilds profil. Et lite og uavhengig byrå med spennende kunder, fokus på tette kunderelasjoner og raske prosesser passer meg bra, sier Bråthen.

Foreløpige tall for 2020 viser en omsetning på tre millioner kroner og et resultat på 950.000 for Teige Goodchild. Fremover skal byrået spisses som et boutique-byrå og et tydelig alternativ til de store PR-byråene.

- Hos oss vektlegges personlig oppfølging av hver kunde, fra første møte til uttak av idé, kampanje eller strategi. Vi fungerer i større grad som partnere, noe vi opplever er mer effektivt og lønnsomt for kundene. Vi er små, raske og eid av oss selv, dermed kan vi være mer konkurransedyktige når det kommer til pris, sett opp mot de større byråene, sier Goodchild.