Ida Solem og Sara Strand har brukt koronapandemien til å etablere byrået Takk for sist. De kommer fra byråene Growth Marketer i Up Notway og Elle Melle, og har også base i to ulike byer. Sara Strand holder til i Ålesund, mens Ida Solem befinner seg i Oslo.

- Vi har snakket om å starte noe lenge, men aldri sett på muligheten for å gjøre det sammen i og med at vi er lokalisert i ulike byer. Pandemien ga oss beviset på at avstanden mellom Oslo og Ålesund ikke lenger er en utfordring men en mulighet, sier Sara Strand.

De har begge jobbet med innhold og digital markedsføring siden de gikk ut fra reklamelinjen på Høyskolen Kristiania.

- Nå skal vi ta med oss all kunnskapen vi har opparbeidet oss og lage innhold folk snakker om. Med god innsikt og kreativ kanalbruk skal vi sørge for at kundene våre blir lagt merke til, sier Strand.

Noe av de første de har gjort er å signere Grønnvaskingsplakaten.

– Vi kaller oss et ansvarlig innholdsbyrå, derfor var det å signere Grønnvaskingsplakaten noe av det første vi gjorde. Det er viktig for oss og våre kunder at vi er vår rolle bevisst som markedsførere og vi har begge lang erfaring med bærekraftskommunikasjon- og sertifiseringer både in-house og på vegne av kunder, sier Ida Solem.

Siden oppstarten i januar har de også rukket å gjøre oppdrag for merkevarer som Stressless, PrivatMegleren og LessTrash.