Fuel Reklamebyrå har ansatt Christian Kraugerud Søberg som ny innholdsprodusent. Han har erfaring innenfor digital markedsføring og kommunikasjon fra Difi (nå, Digdir), MatPrat og Fjong, samt som content marketing manager innenfor B2B fra Paris.

- Jeg har holdt øye med Fuel og deres arbeid en stund og etter noen spennende og innsiktsfulle samtaler ble det Fuel-match! Fuels kundeportefølje er knallsterk og jeg gleder meg til å bygge videre på den sterke posisjonen Fuel har i dag, og bidra til at vi sammen når de ambisiøse målene for fremtiden, sier Christian Kraugerud Søberg i en pressemelding.

Seniorrådgiver Benedicte U. Johansen ønsker sin nye kollega velkommen.

- Fuel har doblet antall ansatte siden i fjor og med så mange spennende prosjekter på gang er vi avhengig av å styrke teamet med nye dyktige kollegaer. Christian tar med seg solid innholdskompetanse med erfaring fra ulike kunder og har bredden og uten tvil det løftet vi var ute etter. I tillegg er han en usedvanlig hyggelig og fin fyr som vi er veldig glade for å ha fått ombord.

Fuel reklamebyrå har merkevarer som Fornebu S, Mills, Ringnes, Kreftforeningen, Diplom-Is og Mesterbakeren på kundelisten.