Mediebyrået PHD har fått på plass flere nyansatte, både på rådgiversiden og innenfor digital kompetanse.

Administrerende direktør for PHD, Marie-Louise Alvær, kaller det en god kombinasjon av erfarne og dyktige fag-spesialister og medierådgivere.

- Vi er utrolig takknemlige for at dette året har gått så bra som det har gjort etter forholdene, og at vi takket være eksisterende og nye kunder kan hente inn flere dyktige folk. Med denne gjengen får PHD mye relevant erfaring kombinert med entusiasme og ambisjoner, og gjør oss rigget for å legge listen enda litt høyere for våre kunder, sier hun i en pressemelding.

Julie Bjurstedt og Marte Skilhagen har tidligere erfaring fra andre mediebyråer, og sammen med Mai Linn Mortensen Nguyen, som kommer fra Clear Channel, utgjør de et medierådgiver-team.

- Jeg har hørt mye bra om PHD og føler meg privilegert med å få starte i et byrå med så mange kompetente folk og spennende kundeportefølje. Det å begynne i ny jobb med hjemmekontor har gått over all forventning. PHD og kundene har tatt oss veldig godt imot, sier senior medierådgiver Marte Skilhagen.

Digitalrådgiver Malin Samuelsson og digitalplanner Ole Tom Pettersen kommer begge fra to digitale spesialistbyråer, mens Cassandra Eide og Emilie Skjennem, kommer fra kundesiden.

- Jeg er stolt av å være en offisiell PHD-er og få muligheten til å jobbe med noen av landets største annonsører. Å begynne i en ny jobb midt i lockdown er jo en spesiell situasjon, men PHD har et solid onboardingprogram som har fungert svært bra selv på hjemmekontor, sier digital planner Emilie Skjennem.