Kreativ prosjektleder i Fuse, Malin Gregersen, bytter jobb og blir nå en del av markedsavdelingen til Klarna i Norge, hvor hun begynner som senior markedsfører. Klarna er en leverandør av digitale betalingsløsninger, grunnlagt i 2005.

- Klarna er helt klart en av de mest spennende arbeidsplassene i bransjen om dagen. Spesielt spennende har det vært å følge Klarnas reise fra å være en betalingsløsning til å bli en helhetlig shoppingtjeneste. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Gregersen.

Gregersen har en master i Strategic Marketing Management fra BI. Hun har tidligere jobbet med konseptutvikling og performance på sosiale medier, samt vært innom skuespilleryrket. Det siste året har hun jobbet som kreativ prosjektleder for Fuse i Omnicom Media Group.  

- Jeg har vært så heldig at jeg har fått jobbe tett med Klarna som kunde det siste året, og har utviklet et lite «crush» på selskapet. Jeg elsker hvordan de hele tiden tør å utfordre det etablerte, satse på gode ideer og ikke minst menneskene som jobber der. Da muligheten dukket opp, var jeg ikke i tvil, sier hun.

Gregersen vant i fjor konkurransen om å representere Norge i Young Media Lions, sammen med Helena Dokken. 

Les også: Omnicom-talenter skal representere Norge i Cannes: - Vi er utrolig stolte

Markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad, sier de er veldig fornøyde med å få med seg Gregersen.

- Vi har jobbet tett med henne i over ett år og hun har levert langt over forventning hele veien. Hun passer perfekt inn hos oss med sin kreativitet, gode humør og ønske om å utfordre det satte, sier Elvestad.

Les også: Sa ja på Klarnas skjulte kamera