Jon Myers, tidligere administrerende direktør EMEA i Marin Software, blir ny styreleder i teknologiselskapet for influencer marketing, Inzpire.me. Han har også investert i selskapet.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som styreleder. Teamet i Inzpire.me har imponert meg, både med veksten de har oppnådd og engasjementet de viser for det de gjør, sier Myers.

Han skal hjelpe selskapet med å etablere seg som en ledende aktør i Storbritannia. Selv mener han at teknologiselskapet sitter på markedsledende teknologi innen en av de raskest voksende digitale sektorene, influencer marketing.

- Når jeg ble tilbudt rollen var det et enkelt ja. Det er også grunnen til at jeg valgte å investere i selskapet, legger den nyansatte til.

Over 20 års erfaring
Myers startet sin karriere i et av de aller første digitalbyråene i Storbritannia, Latitude Digital Marketing, i 1997 og har siden vært med på å bygge opp betalt søk og søkemotoroptimalisering i Media Vest. I tillegg har han ledet kundeteamet til Yahoo i Storbritannia og Irland.

Senere har han jobbet innen markedsføringsteknologi, blant annet i nevnte Marin Software, og som strategisk rådgiver i DeepCrawl. Sistnevnte hentet nylig 19 millioner dollar i en serie-B finansieringsrunde.

Med over 20 års erfaring innen digital markedsføring og salg mener Inzpire.me at Myers er perfekt til rollen. Daglig leder og gründer Mats Lyngstad mener den nye styrelederen kommer inn på helt riktig tidspunkt.

- Han har erfaring med skalering av mar.tech-selskaper og god kunnskap om det europeiske markedet. At han i tillegg har investert i Inzpire.me viser at han er dedikert og har troen på visjonen vår, sier han.

Inzpire.me jobber med kunder som BBC, Forbes, Coca Cola og Universal.