Go Electra ble etablert i 2011 og har siden det drevet som fullservice filmbyrå innen reklame og TV. Nå styrker de post-avdelingen ved å hente inn krefter fra blant andre Storyline, Rubicon og Storm Studios.

Fra Rubicon kom Ina Lindahl, som startet i stillingen som postprodusent ved årsskiftet. Hun skal lede post-avdelingen. Tidligere har hun vært kunde hos Go Electra, og forteller at hun selv har erfart hvordan de klarer å levere en kombinasjon av faglig kvalitet, og gode prosesser og opplevelser.

- Siden den gang har jeg hatt lyst til å bli en del av laget. Jeg er veldig glad for å få jobbe med denne fine gjengen og ser frem til reisen fremover, sier Lindahl.

Også Didrik Bråthen er et nytt tilskudd hos filmbyrået. Han kom fra Storyline hvor han var DIT på store produksjoner som «Heimebane», «Lykkeland» og «Sonja». I tillegg har han blitt en ettertraktet colorist med godt fotfeste hos den nye generasjonen reklamefilmskapere.

Lydsiden er også forsterket med et nytt hode: Tim Engen som har lang fartstid i bransjen. Han er også å finne på Spotify under artistnavnet «Timilon». Nå danner han et team på lyddesign hos Go Electra sammen med Joakim Bjerknæs.

I tillegg er kapasiteten på VFX og online forsterket med Melvin Østensen. Etter fullført bachelor i Visuelle Effekter på Westerdals, har han samlet erfaring hos Qcusten, Gimpville og Storm Studios.

- Med dette styrkede laget kan vi tilby høy faglig kvalitet og gode opplevelser til enda flere kunder, sier Lindahl.

Kreativ leder Håvard Arnstad forteller at byrået ble grunnlagt fordi de så at filmproduksjon for reklame og TV krever stadig mer fleksibilitet og evne til å snu seg raskt rundt i de kreative prosessene.

- Dette er lettere å få til om man leverer som et lag. Derfor etablerte vi oss fra dag én som et fullservice filmbyrå der postproduksjon var en naturlig del av laget, sier han.

I dag gjør de postproduksjon for avsendere innen reklame som DNB, Visit Norway og Matprat, og TV-produksjoner som «Parterapi», «Hvite Gutter» og «Jul i Blodfjell».