Økt etterspørsel etter radioreklame har også økt behovet for flere selgere i P4. Siste kvinne inn er Cassandra Bakketeig Thomassen som får stillingstittelen radiorådgiver.

- Jeg har vokst opp med Lyden av Norge på ørene, og det å skulle jobbe med P4s erfarne og dyktige salgsteam gjør meg både ydmyk og supermotivert, sier hun i en pressemelding. 

Hun ta med seg en bachelor i internasjonale relasjoner og erfaing innenfor salg og forhandlinger. Kundedirektør i P4-gruppen, Birgitte Løvaas, sier Thomassen har alt som skal til for å lykkes i mediebransjen.

- Vi er kjempefornøyde med å få henne på laget vårt. Cassandra er både sulten, grundig, empatisk og temposterk i tillegg til at hun er veldig sjarmerende og positiv. Alt vi ønsker oss i én og samme person, og en ekte P4-er, sier Løvaas.

Cassandra Bakketeig Thomassen starter i jobben 1. april.