Regissøren Emilie Beck fra Nøtterøy har drevet med film i mange år, både foran og bak kameraet. Nå har hun signert en eksklusiv kontrakt med produksjonsselskapet Motion Blur, der hun skal jobbe med reklame. 

- Vi er så utrolig glad for å ha Emilie i Motion Blur. Emilies driv og energi gjør henne en fryd å samarbeide med, og vi vet hennes talent for personregi, narrativ dramaturgi og ekthet har enormt potensiale innen reklame. Dette er en dame som kommer til å bli noe stort, sier Nina Lorentzen, eksekutiv produsent i Motion Blur i en melding.

Beck begynte å lage kortfilm i en ung alder, både  innen dokumentar og fiksjon. I webserien «Stuck» på Aftenposten-TV fikk Beck prøve seg som programleder i to sesonger, og den ble blant annet Gullruten-nominert i 2017.

Hun har tidligere laget reklamefilm med Bacon og jobbet som frilans regissør.

- Jeg har fått en utrolig varm velkomst hos Motion Blur, og er så ydmyk og stolt av å bli en del av et så etablert og talentfullt selskap. Jeg er spesielt motivert og imponert over at Motion Blur er så gode på å våge å satse stort i sine prosjekter, og samtidig gutser på nye talenter. Det gleder jeg meg til å være en del av, sier Emilie Beck.

I tillegg til flere reklameprosjekter hos Motion Blur er Beck i utvikling på en TV-serie, og aktuell med en langfilmdokumentar på NRK i 2021.