Birgitte Iversen og Arnhild Aass Kristiansen er ansatt i Aftenposten og skal ha et særlig ansvar for den politiske journalistikken i Oslo. 

- Birgitte og Arnhild utmerker seg med gode kildenettverk og et stort engasjement for utviklingen i Oslo. Vi har store forventninger til hvordan de vil forme vår politiske journalistikk, som vi vet det er stor interesse for hos leserne våre, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten. 

Birgitte Iversen kommer fra NTB, hvor hun har jobbet i 13 år. 

- Aftenpostens Oslo-satsing er en så spennende mulighet at jeg måtte forsøke å hekte meg på. Både fordi Oslo-politikken har vært underdekket lenge og fortjener langt større oppmerksomhet, og fordi dette er byen min, som jeg har et stort engasjement og hjerte for. Jeg gleder meg til å jobbe med alle de flinke folkene i Aftenposten og få komme tettere på leserne enn man vanligvis gjør i et nyhetsbyrå, sier hun.

Arnhild Aass Kristiansen kommer fra Dagbladet.

-  Aftenpostens kvalitetsjournalistikk har alltid imponert meg. Den ambisiøse Oslo-satsingen er et prosjekt jeg har stor tro på, og som det skal bli utrolig spennende å få være med på å forme. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Aftenpostens dyktige politiske journalister, sier hun.