Kommunikasjonsbyrået Y Story henter inn Pål Jespersen fra Creuna og Maria Molnes Kanstad fra Tante Randi. 

- Det er alltid et privilegium å kunne ansette flinke folk, og spesielt stas er det etter annerledesåret 2020, sier daglig leder Andreas Kvernflaten.

Pål Jespersen, som kommer fra Creuna, har tidligere jobbet som kreativt ansvarlig i DDB Oslo og som Art Director i Forsman og Bodenfors. Nå trer han inn som kreativ leder i det tverrfaglige teamet i Y Story.

- Y Story har skaffet seg en unik posisjon i markedet med fokus på å bygge sterke bedriftskulturer. Jeg synes det er veldig spennende å få være med og videreutvikle bredden av kommunikasjonsleveranser, det kreative produktet og potensialet for videre vekst. Etter lang tid hos et mer konsulenttungt miljø er det befriende å være tilbake i et mer kreativt drevet selskap, sier Jespersen.

Maria Molnes Kanstad er junior Art Director og kommer til Y Story fra Tante Randi.

- Y Story er en ambisiøs gjeng med mye driv og det er imponerende å se hva de har fått til på så kort tid. Det er utrolig spennende å få være en del av et bredt, men intimt fagmiljø som brenner for å skape historiene som treffer. Jeg ser frem til å jobbe med en spennende kundeportefølje sammen med en dyktig gjeng, sier Kanstad.

Les også: Nytt reklamebyrå «ferdig med oppstartsfasen»: - Luksus å kunne ansette akkurat nå

Y Story ble grunnlagt i 2017 som et datterselskap til Z Event. Da med fokus på internkommunikasjon. I dag teller byrået ti ansatte og selskapet har utvidet sine tjenester til å omfatte markedskommunikasjon, reklame og opplæring med fokus på digitale plattformer.

- Vi opplevde som mange andre en brutal mars i fjor, men vi er stolte av at Y Story har vokst med hele 20 prosent det siste året. Vi er utrolig takknemlig for alle de fantastiske kundene våre, og er godt i gang med et hektisk førstekvartal, sier daglig leder Kvernflaten.

På kundelisten til Y Story står blant annet Coop Norge, Løvenskiold og Møller Mobility Group.