Rema 1000-eier Reitangruppen har skiftet navn til Reitan og opprettet tre datterselskaper: Reitan Handel, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. Førstnevnte har 38.000 ansatte i Norden og Baltikum fordelt på 3754 utsalgssteder og merkevarer som Rema 1000, 7-Eleven og Narvesen.

Nå har de fått på plass Inger Sethov som kommunikasjonsdirektør for det nye selskapet.

- Jeg gleder meg veldig til å få Inger med på laget. Hun har solid faglig bakgrunn og lang erfaring, og kommer til å styrke vårt kommunikasjonsarbeid i årene som kommer, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i Reitan Handel, i en pressemelding.

Ingrid Sethov ble ansatt i Hydros kommunikasjonsavdeling i 2005. To år senere ble hun utnevnt til kommunikasjonsdirektør. Hun har vært medlem av konsernledelsen siden 2015. 

- Det blir vemodig å slutte i Hydro etter 16 år, men jobben i Reitan Handel kunne jeg ikke si nei til. Jeg ser frem til å lede kommunikasjonsarbeidet videre i en helt ny fase for virksomheten. Erfaringen fra et stort industrikonsern med stolte tradisjoner og solide prosesser kommer godt med. Dessuten gleder jeg meg til å fokusere mer på retail og forbrukerspørsmål, sier Sethov.

Hun har en bachelorgrad i massekommunikasjon og journalistikk fra California State University Fresno i USA og har studert internasjonal journalistikk ved City University of London. Hun har tidligere jobbet som journalist og korrespondent i de internasjonale nyhetsbyråene Dow Jones og Reuters. 

Sethov vil inngå i selskapets øverste ledergruppe og ha overordnet ansvar for ekstern og intern kommunikasjon, herunder medie- og samfunnskontakt og lederkommunikasjon. Hun tiltrer stillingen senest 1. juli 2021.