Regissør Emilie Norenberg og de danske regissørene Johan Stahl og Martin Furze slutter seg til produksjonsselskapet Bacon. Norenberg har regissert flere musikkvideoer, kortfilm og laget reklamefilmer for selskaper som McDonald's og Telia.

Executive producer Audun Lyngholm Wittenberg i Bacon kaller Norenberg et «lysende talent i den norske filmbransjen».

- Emilie har et vinnende vesen og besitter en imponerende visuell kapasitet. Det tar hun med seg både inn i reklame og musikkvideo, og hun føles allerede som en del av familien rent faglig og visuelt. Nå gleder vi oss til å bidra til at Emilie får utfolde seg i enda større grad også på reklame, sier Wittenberg.

Norenberg sier tiden nå var inne for å «pushe videre» etter fire år i Einar Film.

- Jeg er utrolig takknemlig for tre fine år med gjengen på Einar, men føler tiden nå er inne for å utvikle meg, og pushe videre. Bacon har etter min mening alltid laget de råeste og mest lekne filmene. De er gode på talentstrategi, og setter kreativitet og kvalitet høyt - noe jeg har lett for å stille meg bak, sier hun.

Bacon tilknytter seg samtidig de danske regissørene Johan Stahl og Martin Furze. Stahl har laget filmer for internasjonale kunder som Shell og Ikea, mens Furze har vunnet flere priser for sine filmer.

Les også: Fastland blir en del av Bacon: - Inspirerende å jobbe med større muskler