Produksjonsselskapet Plan-B produserer podkaster som «Åpen Journal» med Katarina Flatland og Harald Dobloug, «Tvillingterapi» med Vita og Wanda, og en av norges største kommersielle podkastsuksesser: «Jan Thomas og Einar blir venner».

Nå trapper de opp satsingen med Tor-Erik Humlen som ny podkastansvarlig. Han får både ansvar for innhold og annonsesalget i produksjonsselskapets podkast-avdeling.

-  I 2020 hadde podkastporteføljen vår over 16,8 millioner lyttinger. Vi er stolte av å ha tatt en såpass tydelig plass i den norske podkastbransjen siden oppstarten i november 2018, sier daglig leder for TV og podkast i Plan-B, Christina Eriksen Fagernes.

Tor-Erik Humlen er journalist og kommer fra Monkberry der han jobbet i Skavlan-redaksjonen i fire sesonger. Humlen har bakgrunn fra blant annet NRK P3, Cappelen Damm og har også jobbet i Plan-B tidligere, i redaksjonen til «Senkveld med Thomas og Harald».

- Jeg er skikkelig glad for å være tilbake hos Plan-B. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med noen av landets beste podkaster sammen med en fantastisk gjeng med fagfolk, sier Humlen.

- Tor-Erik er kunnskapsrik, har uvurderlig erfaring og kan godt innhold. Kombinert med strukturelle ferdigheter og en oppsiktsvekkende god teft for hva lytterne vil ha, gjør at han er akkurat den vi trenger for å dra satsingen vår videre, sier Eriksen Fagernes.