Lars Hvinden forlater Discovery til fordel for rollen som Head of Agency & Programmatic Development i Schibsted. Det skriver mediekonsernet i en pressemelding.

I Discovery har han hatt ansvaret for å bygge opp reklamesalget for strømmetjenesten Dplay. Han har i tillegg erfaring fra Aller Media og sitt eget adtech-konsulentselskap, Hvinden Consulting, i New York.

- Jeg gleder meg skikkelig til å jobbe i en proaktiv salgsorganisasjon med så mange sterke merkevarer. Schibsted har en enorm verktøykasse og produktportefølje for annonsører. I tillegg sitter vi på utrolig mye kompetanse innenfor innovasjon og innsikt, sier Hvinden i meldingen. 

- Min ambisjon er å sikre at vi fortsetter å være den beste samarbeidspartneren for mediebyråene og tradingdeskene. Vi er størst, og vi skal også være best. Nå skal vi løfte resultatene til nye høyder, og videreutvikle produktene våre ved å være enda mer kundesentriske, sier Hvinden. 

I den nye rollen får Hvinden ansvaret for å utvikle Schibsteds samarbeid med medie- og reklamebyråene, i tillegg til å forme det programmatiske verdiforslaget for kundene.

- Jeg er veldig glad for at vi har fått Lars med på laget. Som Head of Agency & Programmatic Development har han en viktig nøkkelrolle i vår salgsorganisasjon, hvor han skal lede et område som er under rivende utvikling. Lars har en sterk faglig kompetanse og forretningsteft, og er i tillegg en utrolig positiv og engasjert mann, sier norgessjef i Schibsted Marketing Services, Christian Haneborg.