Alexander Solberg er ansatt som ny merkevare- og sponsoransvarlig i BKK. Han kommer fra jobben som avdelingsleder i Carat. BKK er Vestlandets største fornybarselskap med 1300 medarbeidere, og eies av Statkraft, 17 kommuner og 2 kommunale kraftlag i Vestland fylke.

- Det var vanskelig å skille lag med alle de fantastisk dyktige kollegaene mine i Carat, men samtidig veldig enkelt å si ja til en av de mest spennende merkevarejobberne på Vestlandet, sier Solberg.

Kommunikasjonssjef i BKK, Jan Kåre Austrheim, sier de hadde en grundig rekrutteringsprosess i fjor høst. 

- Dette er en knallsignering for oss. Alexander utmerket seg tidlig blant mange sterke kandidater. Han er meget kompetent, har et glødende faglig engasjement og er flink i møte med mennesker. Jeg gleder meg stort til å få han med på laget, sier Austrheim.

- Alexander vil bli helt sentral når vi skal videreutvikle merkevaren BKK. Det blir et viktig satsingsområde for oss fremover. Som et moderne og bærekraftig energiselskap, driver vi utstrakt sponsorvirksomhet, og ønsker å knytte det arbeidet tettere opp imot merkevarearbeidet vårt, fortsetter Austrheim.

Les også: Dentsu slår sammen byråer og legger ned Vizeum som merkevare

Solberg har også ti års erfaring som merkevaresjef i Chess og har tidligere erfaring fra reklamebransjen.

- Jeg har tidligere hatt samme rolle i Chess, og kjenner at det kiler godt i magen når jeg nok en gang skal få være en del av et kraftsenter for innovasjon og samfunnsengasjement på Vestlandet, sier Solberg.

Les også: Slutter i Chess - blir ny leder for Carat i Bergen

- Knallsignering:

Kommunikasjonssjef i BKK, Jan Kåre Austrheim, kaller nyansettelsen en knallsignering.