Etter 16 år i PR- og eventbyrået JCP, melder Kim Reksten Grønneberg overgang til kundesiden og jobben som kommunikasjons- og markedssjef på Nobels Fredssenter. 

- Det har vært fantastiske år i JCP, hvor vi har mer enn tidoblet både omsetning og antall mennesker. Nå ser jeg frem til å benytte kompetansen min til å jobbe med det som må være verdens mest kjente norske merkevare, og ikke minst den mest ettertraktede prisen man kan få tildelt, sier Grønneberg.

Han har vært partner og styremedlem i JCP siden 2005 og vært kundeansvarlig i reklameavdelingen JCP PRAD siden 2017. I løpet av disse årene har han vært med på å motta prisen Årets Reklamebyrå av Dagens Næringsliv og Regi to ganger.

Overfor Kampanje bekrefter han også at han nå selger seg ut av byrået hvor han har en aksjepost på ti prosent.

Grønneberg kommer til Nobels Fredssenter i en tid der de må holde dørene stengt for publikum, og det er fortsatt usikkert når smittesituasjonen vil tillate at de åpnes igjen. Det skaper et behov for en større satsing på digital formidling, forteller direktør Kjersti Fløgstad.

– Jeg er strålende fornøyd med å ha fått med Kim på laget. Han kommer til oss i en spesiell og spennende tid. Akkurat nå har vi stengte dører, men med Kims kompetanse og erfaring vil vi klare å gripe mulighetene som ligger foran oss både med tanke på digital formidling og nye forventninger fra publikum. Det blir viktig for oss å fortelle alle de spennende historiene om fredsprisvinnerne på nye og engasjerende måter og her har Kim mye å bidra med, sier Fløgstad.