Try Innhold har i løpet av høsten fått nye kunder og oppdrag, særlig innenfor B2B-segmentet. Nå henter de Signe Steinnes, som de beskriver som en ny og erfaren innholdsprodusent. Hun er utdannet journalist ved Universitetet i Bergen, og har over ti års erfaring i dette yrket, samt som innholdsprodusent og kommunikasjonsrådgiver.
 
I Try skal hun jobbe som innholdsprodusent med kunder på tvers av hele Try-huset.
 
- Det er utrolig gøy å bli en del av et så stort og anerkjent kommunikasjonsmiljø som Try, og å bidra til den offensive innholdssatsingen deres, sier hun.
 
Noen av stillingene Steinnes har hatt er journalist i Stavanger Aftenblad, samt informasjonsrådgiver, redaksjonssjef og senior kommunikasjonsrådgiver i Posten Norge. Nå forlater hun stillingen som daglig leder og tekstforfatter i eget innholdsbyrå, hvor hun har jobbet med innholdsproduksjon, språkvask og redigering.
 
- Try jobber med noen av Norges største og mest spennende merkevarer og bedrifter som satser på moderne B2B-markedsføring - og jeg gleder meg veldig til å lage skikkelig godt innhold for dem, sier hun selv.

Leder av Try Innhold, Lene Vintervoll, forteller at de er glade for at Steinnes blir en del av teamet:

- Signe har bred erfaring fra både innholdsproduksjon og kommunikasjon, og er dessuten skikkelig god på tekst, sier hun.