Den nyansatte designeren Torgeir Stige blir hentet fra Increo. 

- Torgeir er meget sterk på det visuelle, og har kompetanse og erfaring som er veldig relevant for oss. Vi er svært fornøyd med å ha fått en så erfaren og dyktig fagperson som Torgeir med på laget, sier Mette Brekke-Hansen, daglig leder i Fete Typer i en melding. 

Stige har en master i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen, og har i tillegg studert kunsthistorie fra UiB. Han har også ti års erfaring innen merkevarebygging, digital design og omgivelsesdesign, og har jobbet med flere kunst- og utsmykkingsprosjekter. 

Stige sier at han ser frem til å starte i den nye jobben, og til å jobbe med Fete Typers mange ulike kunder.

– Det å få til en gode dialog med kundene, er noe av det viktigste hvis en skal lykkes med designprosjekter. Som designer er jeg heller ikke redd for å stille vanskelige spørsmål eller utfordre de jeg jobber sammen med, sier han. 

Les også: Omega Media ansetter fem nye digitale hoder: - Finnes lyspunkter i pandemien