Plan-B henter Agnete Winnje fra Isobar som ny art director og digital markedsfører. Hun kommer fra stilling som senior kreatør, hvor hun blant annet jobbet med kunder som Norwegian, Spar og Tine. Før det arbeidet Winnje som markedsansvarlig for merkevaren Johaug i Small Nordic.

- Jeg er kjempeglad for at PLAN-B vil ha meg med på laget! Jeg skjønte fort at de allerede er ekstremt gode på innhold og gleder meg til å styrke konseptavdelingens fokus på kreativitet og kommersielle samarbeid enda mer, sier Winnje.

Byråleder i Plan-B Konsept Øivind Winge er godt fornøyd med ansettelsen. 

- Agnetes erfaring som kreatør og digital markedsfører passer vår strategi godt. Hun er sterk faglig med relevant erfaring, også innen merkevarebygging. Samtidig er hun utpreget positiv og blid, verdier viverdsetter høyt i Plan-B, sier byrålederen.

- Vi har stor tro på at med vårt utgangspunkt som gode kommersielle historiefortellere, vil få enda flere strenger å spille på. Med Agnetes bakgrunn fra merkevarebygging, social og ikke minst masse kreativitet, utvider vi nedslagsfeltet og kundetilbudet, til både nye og eksisterende kunder, sier kreativ leder Morten Nyheim Larsen.