Reklamebyrået JCP PRAD har ansatt Christine Monsen som ny kundeansvarlig. Monsen har tidligere jobbet i Tine, som merkevareansvarlig i Salma og sist som fagrådgiver retail hos JCP Event.

– Kortreist er jo i vinden. Vi har brukt god tid på å lete eksternt, men så viste det seg at det aller beste mennesket var et steinkast unna. Som alle vet er det å finne mennesker som er en perfekt kulturell match ikke enkelt. Det har vi funnet i Christine, hun kommer til å tilføre oss verdifull kompetanse, masse pågangsmot, og ikke minst masse humør, sier seniorrådgiver og partner i JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm.

- Dette er noe jeg virkelig gleder meg til. Jeg kjenner jo godt til PRAD - i og med at vi har hatt samme inngang til kontoret i to år, sier Christine Monsen.

Den nye kunderådgiveren beskriver de ansatte hos JCP PRAD som en dyktig gjeng med høye ambisjoner.

- Ikke minst er de morsomme å samarbeide med. Jeg ser frem til å bruke min bakgrunn og min personlighet på nye og spennende områder, sier Monsen.

JCP PRAD utgjør sammen med JCP Event den største delen av kommunikasjonshuset JCP. På kundelisten finner man i dag blant andre Zalando, Røde Kors, Helly Hansen og Findus.