Esben Tuman er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Norwegian. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Stillingen ble ledig da Lasse Sandaker-Nielsen meldte overgang til PR-bransjen og First House tidligere i høst.

Esben Tuman har erfaring fra ulike kommunikasjonsroller i selskaper som Telenor Norge, Telenor Group og Yara International. Han kommer sist fra et oppdrag for Wallenius Wilhelmsen. 

- Jeg er svært glad for å få Esben Tuman til Norwegian, i en tid hvor vi trenger de aller beste til nøkkelroller i selskapet. Esben har mer enn 20 års erfaring fra internasjonale selskaper med solide røtter i Norge, hvor han har hatt ulike roller innenfor kommunikasjon og samfunnskontakt. Slik jeg kjenner Esben, er han også en god leder og kollega, og vi er mange som ser fram til at han begynner hos oss 1. desember, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Anne-Sissel Skånvik.

Esben Tuman har får ansvar for selskapets eksterne kommunikasjon og lede et team bestående av medarbeidere i Norge og internasjonalt når han tiltrer i stillingen 1. desember.

- Norwegian er en helt sentral aktør i norsk luftfart, en bransje som akkurat nå opplever krevende tider og store omveltninger. Dette er utvilsomt en utfordrende kommunikasjonsrolle, men samtidig er den utrolig spennende. Jeg gleder meg til å bli med på laget og jobbe med en av landets sterkeste merkevarer, sier Esben Tuman.