Anti har ansatt Christoffer Lorang Dahl som digital rådgiver på kommunikasjonshusets Oslo-byrå. Han har tidligere jobbet som digital rådgiver i Geelmuyden Kiese og SMFB. 

- Jeg har lenge vært nysgjerrig på Anti og jobbene de har levert, i tillegg også litt forelsket i mystikken rundt byrået. De er rigget for å kunne løse komplekse problemstillinger med en fantastisk blanding av kreative produkter, så jeg er stolt over å få bli med på laget. Når de i tillegg har et fantastisk godt miljø og flinke folk, så var det åpenbart for meg hvor jeg skulle, sier Christoffer Lorang Dahl.

Han blir den 14. nyansatte i byrået så langt i år. Daglig leder, Kristin Holst Grimstad, sier at ansettelsen var en naturlig brikke i Antis videre vekst. 

- De siste årene har vi hatt et jevnt tilsig av veldig flinke folk, hvor de både faglig og personlig har matchet godt med vår strategi. Med stadig økende arbeidsmengde kommer Christoffer inn på et perfekt tidspunkt, hvor han med sin bakgrunn innenfor spesielt teknologi, digital markedsføring og kommunikasjon skal styrke våre leveranser ytterligere, sier Grimstad. 

Anti jobber med kunder som NRK, Coop, Posten Bring og DNB. De har kontorer i Oslo, Hamar, Bergen, Trondheim og USA.