Sinan Softic har tilbragt de siste fem årene Eggs Design og er utdannet industridesigner fra Arkitektur- og designhøgskolen (AHO), og ingeniør i industriell design fra Høgskolen i Østfold.

Bedannita Mukherjee kommer fra en nylig fullendt master i UI/UX ved AHO og en internasjonal bakgrunn som AD for Hugo Boss, Pantene og Bruno Banani.  

Begge er ansatt som UX- og tjenestedesignere i Sans i Oslo.

- Det er ingen tvil om at vi har plukket fra øverste hylle med disse to ansettelsene og vi ser allerede nå at de er svært viktige bidrag inn i krevende og komplekse prosjekter for kundene våre. I tillegg har de begge personligheter som vil være viktig for den strategiske veksten vi har planlagt for Karabingruppen i 2021, sier Frode Alver Nilsen, daglig leder ved Oslo-kontoret.

Han forteller at Sans og søsterselskapene i Karabingruppen har merket lite til koronakrisen så langt.

- Vi har hatt et svært bra år i år og vi kommer derfor til å rekruttere ytterligere ti UX-og tjenestedesignere for å møte behovene hos kundene våre. Målsetningen vår har hele tiden vært å bygge en kunnskaps-hub innen designfaget. Det innebærer at vi alltid ser etter de unike personlighetene, med supplerende kunnskap, erfaring og arbeidsbakgrunn, avslutter Alver Nilsen.