The Oslo Comany har ansatt Lena Solbakken Johnsen som prosjektleder, Tom Lenartowicz som designer og Martine Hauge som sosiale medier-konsulent. Byrået, som utvikler kommunikasjon og konsepter for merkevarer og medier, teller nå totalt 45 ansatte. 

- Det er alltid gøy å få nye kollegaer med spennende erfaring og kompetanse. Tid har blitt et relativt begrep for annonsører og leveransene blir bare stadig mer komplekse, og da er vi helt avhengige av å finne ansatte som har erfaring og kompetanse til å håndtere kreative prosesser, sier byråleder Christian Steen i en melding. 

Steen fortsetter meldingen med lovord om de tre nyansatte: 

- Prosjektledere har en virksomhetskritisk rolle, og Johnsen er en drivende dyktig prosjektleder med en personlighet som gir oss både fart og pusterom. Lenartowicz er en grisedyktig designer med en spennende bakgrunn og formsans. Og hos oss som jobber med både redaksjonell og kommersiell kommunikasjon, så er det helt naturlig å jobbe helhetlig på tvers av betalte, egne og fortjente kanaler. Derfor er vi veldig glade for å styrke laget med Hauge som gir oss både strategiske og kreative egenskaper i en og samme pakke, sier han. 

- Stas å være en del av Oslo Company
Johansen kommer fra Futatsu, og har blant annet jobbet med merkevarer som Skeidar, Kärcher, Discovery, Melange, OBOS-senterene og Subaru.

– Etter 8 år følte jeg det var på tide med nye utfordringer. Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av The Oslo Company. Jeg syns det er spennende at byrået er langt ifra tradisjonelt, men kombinerer reklame og produksjon på en ny spennende måte, sier Johnsen.

Lenartowicz var blant annet en av grunnleggerne av New Layer Group (tidligere Brenneriveien), og har tidligere vært designer i Pol. Han har også vært designer i Tank Design, TBWA og Method Snowboard Magazine, før han i sommer kom inn i The Oslo Company for å jobbe med større prosjekter. 

Hauge har tidligere jobbet både strategisk og operativt med innholdsproduksjon til sosiale medier og web, i blant annet Good Morning Naug, hos Westerdals Oslo ACT og for Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.

– Det er stas å være en del av Oslo Company, fordi det er fullt av kreative folk som elsker historiefortelling, det være seg i reklame, dramaserier, reality-TV eller eventer, sier hun. 

Les også: The Oslo Company dobler omsetningen - går i pluss for første gang