Norgeshus, en av landets største boligbyggere henter Jonny Svarliaunet fra kommunikasjonsbyrået Mindshare. Svarliaunet blir nå ny markedssjef for Norgeshuskjeden.

Selskapet, som har over 1500 ansatte og 118 forhandlere spredt over hele Norge, forteller at de valgte å satse da landet stengte ned i vinter.

- Det er selvfølgelig færre kunder i markedet i nedgangstider, og kampen om dem blir da også langt tøffere. Vi la derfor ned mye ressurser i markedsføringsarbeid tidlig i perioden, og fikk dermed det volumet og den aktiviteten vi trengte for å holde det gående, sier markedsdirektør Benn Asgeir Båtvik.

- Ikke kan si nei til
Den nye markedssjefen kommer fra Mindshare Norge hvor han var kundeansvarlig og digital rådgiver.

- Muligheten til å ha ansvar for merkevaren til en landsdekkende bedrift er noe man selvfølgelig ikke kan si nei til, sier Svarliaunet.

- Både jeg og min samboer er trøndere og hadde snakket om å flytte hjemover på sikt, men jeg var veldig skeptisk til å forlate et så stort og dynamisk nettverk som GroupM, hvor jeg har fått utviklet meg og daglig jobbet med store merkevarer, fortsetter Svarliaunet.

Svarliaunet startet i Norgehus i august etter endt pappaperm.

- Jeg trives veldig godt så lang, arbeidsoppgavene er både spennende og givende, men jeg har fortsatt mye å lære om byggebransjen. Heldigvis har jeg en dyktig og flott gjeng i merkevareavdelingen som støtter opp og hjelper meg å komme fortere inn i det, sier han.

- En sterk digital profil
- Jonny Svarliaunet har en sterkt digital profil etter arbeid med digital rådgivning for store annonsører som SAS, Volvo og Avinor. Han representerte også den kreative, sprudlende og engasjerte profilen vi ønsket, sier markedsdirektør Båtvik.

- Vi ble spesielt imponert over det nytenkende arbeidet som ble gjort med lanseringskampanjen for Northug-brillene i fjor. Vi i Norgehus er glade i å skille oss litt ut fra resten av bransjen og ønsker å tenke nytt og annerledes. Med Jonny får vi inn kreativt og ungt blod, med godt faglig grunnlag og bred erfaring som rådgiver for både store, landsdekkende kunder og nye spennende utfordrere. Rett og slett en drømmesignering for oss, fortsetter Båtvik.