Maja Walberg Klev kommer fra et vikariat i Faktisk.no. Tidligere har hun jobbet to år i VGTV, og melder nå overgang til konkurrenten.

- Jeg føler meg utrolig heldig som har fått fast jobb i denne bransjen, og ikke minst at jeg får jobbe med noe jeg virkelig trives med. Jeg ser frem til en spennende tid i Dagbladet TV, sier Walberg Klev i en melding. 

Redaksjonssjef i Dagbladet TV Bjørn Carlsen skryter av henne. 

- Maja har gitt et gjennomgående svært positivt inntrykk og kan, slik vi vurderer det, gå rett inn og gjøre en fullgod jobb hos oss. Det gjelder alle rollene en videojournalist i Dagbladet TV er nødt til å fylle: Fotograf, redigerer, reporter og programleder. Hun har i tillegg en utpreget tabloidfaglig kompetanse, som jeg vet vil styrke laget vårt, sier han. 

Maja Walberg Klev tiltrer stillingen i november.

Les også: Blir digital rådgiver i Tankesmien Agenda: - Akkurat det jeg har lyst til å jobbe med