Annette Sandstå er ansatt som Social Media Manager i Farmasiet, tidligere kjent som Komplett Apotek. 

- Farmasiet er et utrolig spennende selskap, og netthandel har alltid vært et område som har interessert meg. Farmasiet er innovative og fremoverlent med digitale netthandelsløsninger som er skreddersydd nåtidens kunder sine behov, sier Sandstå.

Hun kommer sist fra en stilling som seniorrådgiver i United Influencers hvor hun også jobbet tett med det kommersielle teamet i magasinet Elle. Før det jobbet hun i syv år med livsstils-PR i Polheim PR og Mildh Press.

- Jeg har lang fartstid på byråsiden, og hadde et ønske om å komme på kundesiden der jeg kan bruke min faglige kompetanse og erfaring. Jeg tror at med min solide bakgrunn fra PR og Influencer Marketing vil jeg kunne bidra med verdiskapning i selskapet.