Teknologiselskapet Data Respons har nå fått på plass en helt ny kommunikasjonsavdeling. Kommunikasjonsjef Sebastian Eidem, som selv ble hentet fra Telia i fjor høst, får nå selskap av Johanne Lilleengen og Isabelle Sarah Borchsenius.

Data Respons har hovedkontor på Høvik utenfor Oslo, og kontorer i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike og Taiwan. Kommunikasjonsjef Eidem sier de har opplevd sterk vekst siste årene.

- Som konsekvens opplever vi et stadig større behov for helhetlig ekstern og intern kommunikasjon. Med Johanne og Isabelle har vi nå fått to spennende profiler om bord. Sammen skal vi fortsette å bygge en internasjonal merkevare, og øke synligheten rundt alt vi gjør innen digitalisering og bærekraft, sier Eidem.

Johanne Lilleengen får tittelen Digital Channels and Design Manager i Data Respons. Lilleengen har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Nord universitet, og et årsstudium i digital markedsføring fra Noroff NKH. 

- Jeg syns det er utrolig gøy å få anvendt utdanningen min i praksis og være med på å ta i bruk hele verktøykassen på de digitale flatene til Data Respons. I tillegg er det et lite privilegium å få hjelpe alle selskapene i Data Respons gruppen med å bli rå på digital markedsføring, sier Lilleengen.

Isabelle Sarah Borchsenius får rollen som Marketing, Communication and Sustainability Manager. Borchsenius har utdanning i visuell kommunikasjon og markedsføring og kommer fra rollen som digital rådgiver og markedsfører i STI Norway, der hun har jobbet først som digital markedsfører og rådgiver.

- Data Respons er et spennende selskap som jobber med det aller siste innen teknologi og dermed bidrar til å realisere det grønne skiftet. Jeg er ydmyk og stolt over å få denne sjansen og gleder meg skikkelig til å innbringe meg i et internasjonalt selskap. Spesielt ser jeg frem til å virkelig ta et dypdykk i temaet jeg brenner for: bærekraft og grønn kommunikasjon. Jeg gleder meg til å bidra til å gjøre Data Respons karbonnøytral og ikke minst underveis fortelle om veien dit, sier Borchsenius.

Data Respons leverer software-løsninger og digitaliseringstjenester innen transport, offshore, forsvars, energi, telekom og helsesektoren. Selskapet har mer enn 1400 ansatte i Norge og utlandet.