For andre gang i år henter Try Apt fra Eggs Design. I august tok Trine Harnes over rollen som daglig leder, og hun forteller at hun har hatt tidligere kollega Linda Vik øverst på ønskelisten. Nå går ønsket i oppfyllelse, og Vik går fra Eggs Design til rollen som kundeansvarlig og rådgiver i Try Apt.

- Vi har jobbet sammen tidligere, og jeg vet hvor dyktig Linda er til å lede prosesser i grensesnittet mellom strategi, kreativitet, design og teknologi. Hun har en helhetlig tilnærming til kommunikasjonsfaget og en sterk forretningsforståelse som gjør at vi blir mye mer treffsikre i implementeringene, sier Harnes.

I Eggs Design har Vik vært med på å bygge opp Business Design som fagområde. Hun har tidligere jobbet som konsulent og rådgiver i Deloitte Digital, Schjærven, Fjeldheim & Partners og MediaFront/McCann.

Etter fire år med produkt- og tjenesteutvikling ser Vik nå frem til igjen å jobbe i et miljø med kommunikasjon som inngangsvinkel for å løse kunden sine utfordringer.

- Vellykket kommunikasjon gjennom brukerorientert design og nye teknologiske løsninger er uløselig knyttet til god historiefortelling. Derfor føles det veldig inspirerende å være en del av Try Apt som kontinuerlig beviser at de er blant Norges beste på området, sier Vik.