Trigger henter Vetle Gjevestad Agledahl for å styrke satsingen på engasjerende innhold. Agledahl går inn i rollen som konsulent og innholdssjef i Trigger.

Agledahl forteller at han allerede har «flørtet» med daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i noen år, og gleder seg over å bli en del av Trigger.

– For meg har Trigger alltid hatt en høy stjerne, og byrået leverer gang på gang kreative arbeider som både utfordrer og inspirerer. Satsingen som Trigger nå gjør på innholdsmarkedsføring er veldig spennende, og vi er nå rigget for å utvikle våre produkter og leveranser videre. Dette gleder jeg meg veldig til å bidra til sammen med mine nye kollegaer, sier Agledahl. 

Han kommer sist fra Hausmann, hvor han var byråleder. Tidligere har han jobbet i Nord DDB som digital rådgiver og som digital produsent i Saatchi & Saatchi (nå Per Høj). Agledahl er utdannet innen kommunikasjon og sosiologi fra Universitetet i Oslo, samt digital strategi fra Hyper Island. 

- Jeg håper at min åpenhet, evne til å lytte og tenke analytisk vil være styrker som kommer godt med inn i mitt nye arbeid, sier Agledahl. 

–  I tillegg til de store posisjonerende konseptene vi er kjent for, har daglig engasjerende innhold alltid vært et av våre viktigste leveranseområder. Med Vetle på laget får vi verdifull kompetanse som skal løfte dette fagområdet ytterligere, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen.

Kristoffersen forteller at byrået nå har hentet tilbake alle ansatte som var permittert før sommeren i ulike brøker og at alle har vært i 100 prosent jobb siden august. 

- Vi har jobbet knallhardt inn mot sommeren og fått veldig god uttelling i konkurransene vi har deltatt i. Vi har en seiersrekke på opp mot 80 prosent nå, og det tar jeg av meg hatten for, sier hun.

- Det har vært en enorm mobilisering blant alle ansatte, som har gitt oss veldig god fart inn mot høsten. Vi er veldig glade for å ha nye folk på plass, og ikke minst var det en vanvittig god følelse å kunne trekke tilbake alle permitteringene, legger hun til.