Aasland Graff & Partners utvider staben og ansetter Tina Wulf som produsent og rådgiver. Wulf er i dag kommunikasjonssjef i Vålerenga Fotball. 

- Tina er en strålende signering. Hun har lang erfaring fra produksjonsbransjen, er idérik, har stor gjennomføringskraft og vil passe perfekt inn for å utvikle våre leveranser til idretten og næringslivet, sier administrerende direktør Svein Graff i Aasland Graff & Partners.

Graff, den tidligere kommunikasjonsdirektøren i Norges Fotballforbund (NFF) startet konsulentselskapet i fjor høst med tidligere NFF-sponsorsjef Ronny Aasland som ansatt og partner. Også luksusmegler Miguel Sørholt er med på eiersiden. 

Les mer: NFF-topper med nytt konsulentselskap

- Gleder meg
Wulf vil fortsette med ansvaret for all innholdsproduksjon for Vålerenga Fotball, selv om hun 1. oktober blir fast ansatt som produsent og rådgiver i Aasland Graff & Partners.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer i Aasland Graff & Partners, samtidig som jeg skal fortsette å gjøre det jeg synes er mest morsomt i Vålerenga, å produsere innhold, sier Wulf.

- Fotball har vært en stor del av livet mitt, men nå får jeg også muligheten til å jobbe med andre idretter og prosjekter for næringslivet som jeg gleder meg til å bli en del av, fortsetter hun.

- Vil rendyrke innholdsproduksjonen
Daglig leder i Vålerenga fotball, Erik Espeseth, sier følgende om overgangen:

- Vi vil rendyrke innholdsproduksjonen fremover. Tina skal lede det spennende arbeidet og vil fortsatt ha redaktøransvaret for innholdet vi produserer. I tillegg inngår vi et samarbeid med Aasland Graff & Partners som skal styrke oss kommersielt med nye innholdskonsepter og i kommunikasjonsarbeidet. I dette arbeidet skal tidligere mediesjef i Vålerenga, Svein Graff bistå oss og det ser vi fram til, sier Espeseth.

Aasland Graff & Partners jobber med kommunikasjonstjenester, innholdsproduksjon, rettigheter og kommersiell konseptutvikling og rådgivning.

Mer VIF:

Tina Wulf vil fortsette å lage innhold for Vålerenga Fotball, selv om hun forlater stillingen som kommunikasjonssjef i klubben. Her avbildet med tidligere Vålerenga-spiller Freddy dos Santos.