Som Kampanje kunne fortelle tirsdag, er TVNorge-eier Discovery i mål med en nedbemanning av 17 årsverk på det norske kontoret.

- Ja, vi er i mål med prosessen og vi er glade for at vi også denne gangen har klart å ferdigstille omstillingen uten konflikter, sa operativ leder Espen Skoland i Discovery til Kampanje tidligere i dag.

Les mer: Discovery i mål med nedbemanning - 17 har mistet jobben

- Har storkost meg
Etter det Kampanje erfarer, er flere avdelinger berørt av nedbemanningen, inkludert kommersiell avdeling, kommunikasjon, markedsføring og planning, og blant dem som nå forsvinner ut døra finner salgssjef Per Mörlin, som er for en veteran å regne i konsernet.

- Jeg synes det har vært en veldig ryddig prosess. Jeg har vært her såpass lenge og ser at bransjen står overfor store endringer og at det er behov for endringer også hos oss, sier Mörlin til Kampanje.

I oktober har han jobbet i Discovery Networks Norge i 21 år. Han har altså vært med siden TVNorge hadde TV 2 på eiersiden. Siden den gangen har TV-kanalen hatt både luxembourgske og tyske eiere, før amerikanske Discovery kom på banen i 2012.

- Jeg har storkost meg hver dag. Det er et fantastisk sted å være, sier han.

- Håper noen ser muligheten
Nå vet han foreløpig ikke hvor han skal ta veien, men han ser på sluttpakken som en mulighet til å tenke nytt.

- Jeg håper naturligvis at noen ser muligheten til å kapitalisere på en person med 21 års annonsør- og byrånettverk i Norge så vel som Norden med solide resultater i et marked som lenge har vært i sterk omstilling, sier han.

Han ønsker ikke å kommentere avgangen ytterligere

Har kuttet over 100 stillinger
Discovery har siden 2015 nedbemannet over 100 stillinger, mens rundt 60 nye roller har kommet til. 

I september ble det kjent at Discovery samler alle driftsfunksjonene i Sverige, Danmark, Norge og Finland i én nordisk organisasjon som skal ledes av svenske Nicklas Norrby.

Samtidig sprakk nyheten om at norgessjef Tine Austvoll Jensen er aktuell som ny administrerende direktør i Google Norge.

Les mer: Ny Google-sjef tar over digital TV-vinner