The Oslo Company fortsetter å vokse og henter nå inn Ingrid Holstad som ny finansdirektør (CFO). Holstad kommer fra tilsvarende stilling i Publicis-gruppen for Norge og Norden. Publicis-gruppen består blant annet av byråene Starcom, Zenith, Kitchen og MSL Communication.  

- Etter over 14 år i Starcom følte jeg det var på tide med en ny utfordring innenfor en bransje jeg er veldig glad i. Jeg kunne neppe funnet noe mer spennende og interessant enn The Oslo Company, sier Holstad.

- Det har vært spennende, og ikke minst veldig lærerikt, å være med på reisen til Starcom fra å være en liten utfordrer til å bli et av de største og beste mediebyråene i Norge, fortsetter hun. 

- Et område som er nytt for meg

Holstad, som startet i Publics Media i 2006, sier det har skjedd mye i bransjen de siste årene.

- Evne til å se muligheter i et marked i rask utvikling og god omstillingsevne vil derfor bli viktig for å lykkes. Rask omstilling og utfordringer selskaper i vekst møter, har jeg jobbet mye med i Publicis og det tror jeg er verdifull erfaring å ha med til jobben i The Oslo Company, sier Holstad.

- Samtidig er hovedfokuset til The Oslo Company, kreativitet og historiefortelling for både mediekanaler og annonsører, et område som er nytt for meg. Men jeg gleder meg veldig til også å sette meg inn i denne delen av businessen, fortsetter hun.

- En «no brainer»

The Oslo Company fortsetter å vokse og selskapet hadde i 2019 en omsetning på 142 millioner kroner. Byråleder Christian Steen er svært fornøyd med å få inn Holstad som ny økonomisjef. 

- Kompaniet har blitt en virksomhet med relativt stor omsetning og mange ansatte etterhvert, og vi er derfor overlykkelige av at nettopp Ingrid har lyst til å jobbe hos oss. Hun har masse spennende erfaring og kunnskap, og så har hun jo vist en imponerende evne til å sørge for at et byrå kan vokse med lønnsomhet. Og når man i tillegg har holdt ut med Peder, Leif og Haakon så pass lenge, så var denne ansettelsen rett og slett en «no brainer», sier Steen.

Les også: The Oslo Company dobler omsetningen – går i pluss for første gang

Byrålederen forteller at de har et positivt, men relativt nøkternt syn på fremtiden.

- 2020 er blitt et år som er helt utenom det vanlige, og på alle måter et krevende år for alle. Samtidig er det en situasjon, som kanskje på grunn av uforutsigbarheten og de store endringene, kan få frem det beste i folk, sier Steen.

Han sier det har vært imponerende å se hvordan kollegene hans har omstilt seg. 

- Ingen av oss hva som skjer bak neste sving, men heldigvis er vi nå i en situasjon der jeg føler vi har god kontroll på virksomheten og økonomien, fortsetter Steen.