May Fjeldstad Iversen er ansatt som daglig leder i Amedias nye salgsselskap i Bergen. Hun kommer fra salgs- og markedsføringsselskapet Kloss Hold hvor hun har vært daglig leder.

- Jeg er stolt og ydmyk over tilliten jeg har fått. Amedia er et mediekonsern i en fantastisk utvikling. De siste årene har Amedia hatt en imponerende digital utvikling og sitter i dag med en unik innsikt om leserne sine, som vil kunne gi annonsørene økt verdi og god effekt av sine investeringer. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med mediehusene og de flinke folkene som jobber i Amedia. Ikke minst ser jeg frem til å bygge et sterkt team og starte gode kundeprosesser, sier hun i en pressemelding.

Det nye selskapet skal bistå store annonsører i bergensregionen og jobbe tett både med den lokale salgsavdelingen i Bergensavisen, Amedia Salg og Marked og Amedia Innholdsbyrå.   

May Fjeldstad Iversen har sin bakgrunn fra mediebyrå i Oslo, salgs- og markedsavdelingen i Bergens Tidende og nå sist som daglig leder i Kloss Hold, som er et salgs- og markedsføringsselskap med aktivitet i fire land. 

- Hun har en god og allsidig bakgrunn både innen mediesalg, omstilling og ledelse, som er viktig å ha for å kunne bygge opp og lede vår nye satsing. Med hennes lange og brede erfaring, hennes forretningsforståelse og innsikt i hvordan man bygger team som jobber mot felles mål, har vi nå fått på plass en viktig brikke i det nye vi skal etablere i Bergen. Jeg gleder meg til å samarbeide med May, sier styreleder Svein Atle Huus i det nye selskapet.

Fjeldstad Iversen begynner i jobben 1. november.