Mette Karlsrud Stene kommer fra stillingen som utviklings- og produktsjef hos Egmont Publishing og har tidligere vært redaktør av Hytteliv og Shape Up. Hun har tidligere også vært redaksjonssjef i Klikk.no.

- Jeg er skikkelig gira på å komme i gang hos Partnerstudio. Jeg vet at det er en gjeng svært kompetente folk jeg skal samarbeide med, og gleder meg til å lære av dem. Jeg ser også frem til å være med og skape flere muligheter for Schibsteds annonsører, sier Stene i en pressemelding.

Hun har fått følge inn døra av innholdsprodusent Aleksandra Cybulska som tidligere har jobbet både redaksjonelt og kommersielt i Nettavisen og Egmont. Nå har hun takket ja til fast stilling i Schibsted Partnerstudio.

- Schibsted Partnerstudio har som strategi å ansette de aller flinkeste i bransjen. Med Mette og Aleksandra har vi gjort nettopp dette: Ansatt svært faglig sterke medarbeidere som vil passe perfekt inn – både kulturelt og profesjonelt, sier innholdssjef i Schibsted Partnerstudio, Svein Arne Haavik.