JCDecaux har hentet inn fire nye ansatte. Selskapet forteller at de i mars, før koronakrisen traff Norge, gikk ut og søkte fire nye selgere, og nå er de nye ansiktene på plass.

Inn dørene kommer Christina F. Bruarøy, Martin Bolstad, Sebastian Holte Aasen og Sondre Kopstad

De er allerede godt i gang med opplæringsprosessen i JCDecaux og salgsdirektør Torgeir Johannessen forteller at det er en prosess de bruker god tid på.

- Andre mediebedrifter og byråer «stjeler» folk av oss stadig vekk, så jeg liker å tro at vi gjør noe riktig. Dette handler selvfølgelig både om å bli kjent med oss, utendørskanalen og mediebransjen generelt, men nesten like mye om kulturen her i JCDecaux. Hvordan vi opptrer mot hverandre og kundene våre. Rett og slett hva som kreves av en god JCDecaux-ambassadør, sier Johannessen.

JCDecaux forteller at de aldri tidligere har mottatt så mange søknader.

- I annonsene brukte vi bilder av egne ansatte med teksten: «Vil du bli kollegaen min». Hensikten med dette var å løfte frem de fine folka som allerede jobber her, og samtidig vise hva dette egentlig handler om, sier salgsdirektøren.

- De som kjenner meg, vet at jeg er glad i å bruke sportsmetaforer. Noen vil kanskje kalle det klisjeer, det er bare gøy. Vi ønsket med dette å løfte frem stjernespillerne som allerede er på laget. De erfarne og de nye skal dele garderobe. En god og effektiv salgsavdeling kan sammenlignes med et lag. Vi må ha gode spillere på alle plasser og vi må jobbe godt sammen som lag, fortsetter Johannessen.

Bolstad har en MBA i Marketing & Brand Management og en master i Sport Management, Holte Aasen har en bachelor i markedsføring og salg, Bruarøy har studert reklame- og merkekommunikasjon, mens Kopstad har en mastergrad i markedsføring.