Tor-Martin Torbergsen kommer fra stillingen som spesialrådgiver i Gambit Hill+Knowlton Strategies. Som kommunikasjonssjef i TV 2 vil han få ansvar for blant annet mediehusets selskapskommunikasjon og samfunnskontakt.

- Tor-Martin har vært en betrodd rådgiver for store selskaper og har bred samfunns- og virksomhetsforståelse. Han har et godt analytisk blikk, og som lun og stødig nordlending har han dessuten gode personlige egenskaper som vil bidra til å løfte TV 2s posisjon i den viktige tiden som ligger foran oss, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand i en pressemelding.

Torbergsen overtar stillingen etter Sissel Kruse Larsen, som nylig gikk fra TV 2 til en jobb hos NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg.

I TV 2 skal Torbergsen jobbe tett med pressesjef Jan-Petter Dahl og rapportere til organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand.

- Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å gå inn i en så spennende og omfattende stilling. TV 2s viktige rolle i norsk offentlighet som allmennkringkaster og nyskapende mediehus har jeg vært fascinert av lenge, og nå gleder meg til å bli en del av det, sier Tor-Martin Torbergsen.