Nico Wahl blir markedssjef for Studentsamskipnaden SiO etter fem år i markedsavdelingen til Finn, de siste to som markedssjef for Finns nye markedsplasser, shopping, reise og småjobber.

- SiO jobber med kanskje Norges mest spennende målgruppe, nemlig de nesten 70.000 studentene i Oslo. I SiO får jeg muligheten til å lede en drivende dyktig markedsavdeling, og får kolleger som virkelig brenner for studentene, sier Wahl.

Han har allerede rukket å gjøre et første grep. SiO har fått hjelp av reklamebyrået Per Høj og laget en kampanje til semesterstart. Kampanjen er å se på sosiale medier som Snapchat, Instagram, Facebook, samt utendørs og på fysiske stands i studentbyene.

- Å være til stede digitalt har vært ekstra viktig i årets semesterstart, nå som studentene ikke møter på campus i samme grad som tidligere år. Mange studenter vet ikke at SiO er til for dem, og at gode studenttilbud er rett foran nesa på dem. Per Høj traff virkelig blink med konseptet, sier Wahl.

Se en av kampanjefilmene her:


- Vi er veldig glade for å ha Nico med på laget og ser allerede resultater av ansettelsen. Årets semesterstartkampanje er noe utenom det vanlige, sier direktør for digitalisering i SiO, Vegard Østlie.

Som markedssjef i Finn stod Wahl bak «Granka-kampanjen» for Finn reise i samarbeid med Morgenstern. Kampanjen vant blant annet årets Grand Prix i Anfo Effekt. Han var også ansvarlig for FINN torget-kampanjen «Gjør noe smart med dumme kjøp».