Cecilie Svegaarden Thune blir ny leder for Management Office i privatmarkedsdelen i Nordea Norge. Hun kommer fra stillingen som leder for merkevareopplevelser i SAS.

Som leder for Management Office i privatmarkedet i Nordea vil Svegaarden Thune forvalte kundeinnsikt og jobbe med å bygge kundeengasjement som fornyer bankopplevelsen.

- Dette blir spennende. For meg er det viktig å identifisere meg med merkevaren jeg jobber for, og som har et viktig samfunnsoppdrag. Jeg gleder meg veldig til å begynne i Nordea, sier Svegaarden Thune.  

- Trigger meg
Svegaarden Thune var en av flere markedssjefer som ble rammet av tunge SAS-kutt tidligere i år, da flyselskapet kuttet 1300 årsverk i Norge.

Les også: Flere markedssjefer rammes av tunge SAS-kutt: - Det siste året har vært surrealistisk

I SAS har Svegaarden Thune hatt ansvar for flere merkevarestrategier de siste årene, deriblant House of Scandinavia-satsingen.

- Jeg har arbeidet i flere år med et premium brand i SAS med sterke verdiforslag. Det å gå over til en annen merkevare som ligger helt i det øvre sjiktet trigger noe i meg, sier hun. 

- Hun er kreativ og ser helheten
Leder for privatmarked, Randi Marjamaa, i Nordea er godt fornøyd med ansettelsen.

- Vi er kjempefornøyde med å ha kapret Cecilie til det som blir en sentral og viktig stilling i arbeidet vårt ut mot kundene i Nordea. Hun er kreativ og ser helheten, og tenker umiddelbart på verdi for kunde. Hun er også skarp på det kommersielle og har generelt en relevant bakgrunn som har mange paralleller til det vi arbeider med i Nordea, sier Marjamaa.

- Jeg har store forventninger til at vi vil kunne dra nytte av viktig innsikt og hennes erfaring, legger hun til.

Sveegarden Thune begynte i Nordea 1. september.