Byrået NoA Connect (tidligere Proletar) operer innen datadrevet markedsføring. Byrået forteller nå om sterk vekst og henter samtidig inn Casper Roalsvig Vasbotten, Magne André Skretting og Christian Haraldsen.

Casper Roalsvig Vasbotten er ifølge NoA Connect en av Norges fremste Facebook-eksperter. Han kommer fra rollen som performance media director hos iProspect/Dentsu og blir senior manager i NoA Connect.

- Å få bli en del av et så sterkt faglig miljø var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til. Jeg opplever også NoA Connect sitt verdiforslag og arbeidsmetodikk som svært attraktivt i markedet, sier Roalsvig Vasbotten.

Christian Haraldsen har mange års erfaring som spesialist innen søk og online performance hos Komplett.

- NoA Connect fremstod som annerledes enn typiske mediebyråer, med sin vektlegging av rendyrket performance. Jeg får en svært variert arbeidshverdag, med overvekt av SEM og feed management, sier Haraldsen.

Magne André Skretting kommer fra Nettrafikk, der han var performance-rådgiver. 

- NoA Connects åpenbare kompetanse og arbeidsmetodikk var fascinerende, sier Skretting om valget av ny arbeidsgiver.

Magnus Wrangell Ruud, partner og med-gründer av Proletar, nå NoA Connect, sier han er veldig fornøyd med de nye tilskuddene.

- Casper har lang erfaring fra bransjen og vil primært styrke oss innenfor Paid Social. Med hans erfaring var det også naturlig at han ble en del av ledergruppen. Christian har over tolv års erfaring fra kundesiden og besitter spisskompetanse innenfor retail og tekniske løsninger. Magne-André er ferskere enn de andre, men har tung utdanning innen fagfeltet. Det å ansette og utvikle unge talenter blir et naturlig utgangspunkt for veksten videre, sier Wrangell Ruud.

NoA Connect vil ved utgangen av året telle 13 ansatte og jobber med kunder som Cutters, Kolonial.no, Bank Norwegian og Douchebags.