Guro Soelberg Martinsen er ansatt som ny byråleder i Comify-eide Molte.  

- Vi er så heldige å få med oss Guro til å sette kurs og ambisjonsnivå som gjenspeiler oss og markedet vi befinner oss i dag. Vi opplever henne som en primus motor, faglig unik og med den rette innstillingen til å ta oss inn i fremtiden, sier Martin Lønne, styreformann i Molte.

Soelberg Martinsen tiltrer i stillingen mandag 17. august. Hun har erfaring både fra mediebyrået Carat og Høyskolen Kristiania.

- Molte symboliserer noe unikt, som vokser i tøffe omgivelser. Dette er utfordring som jeg både faglig og som leder og forretningsutvikler skal vokse enormt på. Dette kan og skal vi leve opp til. Vi skal ta kundene våre gjennom det samme terrenget og vokse sammen med dem, sier hun.

Molte ble kjøpt opp av Comify i 2018.